Saturday, January 15



Happy Birthday sis teaha.....Sweet 2*.....hehehe....

rindu nye aku kat kakak aku sorang ni....dah lame giler aku xjumpe dye...time aku free....dye busy ngn study...time dye free,aku plak busy study...hurmmm....na buat cam mane....last jumpe pown time aku form 5.....pastu.....xjmpe2 dah......juz cntact via fon or fb jew....pape pown....aku fham n aku ttp syg kakak aku ni....

aku ske dgar sis teaha gelak...suara unik2 gitu...hehhe...jgan mara ye kakak sayammm....hurmm....mata dye pown.....omeiii jew....law tgok dkt2....rase na 'petik' je mata dye...bulat sgt...hurmmm....sblum aku lupe,credit tu sis fie yg knl kn aku ngn sis teaha....sume2 start ngn senaskhah paper n xsangka smpai aku leh jdi adik bg kakak aku sowang ni.....mama n abah dah knal...n xmrah pown sal aku jdi adik sis teaha...may b mama n abah fham kowt..aku xdew kakak....sis tmpt aku share msalah...understanding....n so do her....kat aku dye cite sume msalah....aku ske cam ni...skurang2 nye...xdew la beban sgt ngn mslah yg ad.....kn????????toing4.....hehehe.....lastly...i would say that................ I LOVE YOU SO MUCH SIS......

1 comments:

Lily Farhanah said...

hurmmm...tumpang gmbira...tngat kat kakak2ku dulu... :(

Saturday, January 15




Happy Birthday sis teaha.....Sweet 2*.....hehehe....

rindu nye aku kat kakak aku sorang ni....dah lame giler aku xjumpe dye...time aku free....dye busy ngn study...time dye free,aku plak busy study...hurmmm....na buat cam mane....last jumpe pown time aku form 5.....pastu.....xjmpe2 dah......juz cntact via fon or fb jew....pape pown....aku fham n aku ttp syg kakak aku ni....

aku ske dgar sis teaha gelak...suara unik2 gitu...hehhe...jgan mara ye kakak sayammm....hurmm....mata dye pown.....omeiii jew....law tgok dkt2....rase na 'petik' je mata dye...bulat sgt...hurmmm....sblum aku lupe,credit tu sis fie yg knl kn aku ngn sis teaha....sume2 start ngn senaskhah paper n xsangka smpai aku leh jdi adik bg kakak aku sowang ni.....mama n abah dah knal...n xmrah pown sal aku jdi adik sis teaha...may b mama n abah fham kowt..aku xdew kakak....sis tmpt aku share msalah...understanding....n so do her....kat aku dye cite sume msalah....aku ske cam ni...skurang2 nye...xdew la beban sgt ngn mslah yg ad.....kn????????toing4.....hehehe.....lastly...i would say that................ I LOVE YOU SO MUCH SIS......

1 comment:

Lily Farhanah said...

hurmmm...tumpang gmbira...tngat kat kakak2ku dulu... :(

 
;